Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tribunal din Maroc l-a condamnat la patru luni de închisoare pe un bărbat care a pătruns într-un hamam pentru femei

istanbulvacationtips.com
hamam, baia turceasca

Un tribunal din oraşul marocan Marrakech l-a condamnat la patru luni de închisoare pe un bărbat care a pătruns, pe 22 ianuarie, într-un hamam local pentru femei în incinta căruia soţia lui era implicată într-o altercaţie cu o altă femeie, relatează EFE.

Mai multe companii mass-media locale au promovat această decizie judecătorească, emisă joia trecută şi publicată pe site-ul Ministerului de Justiţie, precizând că cele patru luni de închisoare sunt cu suspendare, iar condamnatul îşi va ispăşi pedeapsa în regim de libertate condiţionată.

La acea condamnare se adaugă şi o amendă de 500 dirhami (aproximativ 50 de euro), pentru atentat la pudoare şi proferare de injurii, potrivit Agerpres.ro.

Faptele au avut loc pe 22 ianuarie într-o baie turcească din oraşul Marrakech, atunci când bărbatul, de profesie măcelar, a intrat în hamam pentru a-i sări în ajutor soţiei sale, care avea o discuţie aprinsă cu o altă femeie.

Pătrunderea sa în hamam a stârnit panică în rândul femeilor prezente, care au început să ţipe şi să alerteze paznicii, însă bărbatul a reuşit până la urmă să fugă.

El nu a mai apărut la domiciliul său timp de două zile, iar poliţia marocană a reuşit să îl prindă după o săptămână, atunci când încerca să intre în locuinţa lui.

După arestare, bărbatul şi-a recunoscut faptele, însă a negat că ar fi avut asupra lui o armă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.