Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un turist thailandez a fost UCIS în atacul armat comis marţi seară la Strasbourg, în estul Franţei

Toronto Star
Strasbourg Craciun

Un turist thailandez se află printre persoanele decedate în atacul armat comis marţi seară la Strasbourg (estul Franţei), a anunţat miercuri un oficial guvernamental thailandez, transmite dpa, informează Agerpres.

Anupong Suebsamarn (45 de ani) se afla în vacanţă în Franţa împreună cu soţia sa, sosind chiar marţi la Strasbourg, a precizat Busadee Santipitaks, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe thailandez.

Soţia lui Anupong Suebsamarn a supravieţuit atacului şi în prezent se află în grija autorităţilor din Strasbourg, a adăugat reprezentanta diplomaţiei thailandeze.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, cunoscut de poliţie în legătură cu activitate infracţională fără caracter terorist (fişă S, infracţiuni de drept comun), a deschis focul de armă marţi seară, în jurul orei 20:00 (19:00 GMT), în centrul istoric al oraşului francez Strasbourg, unde se organizează tradiţional târgul de Crăciun care atrage zeci de mii de turişti veniţi din întreaga lume.

Potrivit unui bilanţ prezentat de ministrul de interne francez Christophe Castaner miercuri la primele ore, atacul comis marţi seara la Strasbourg s-a soldat cu trei morţi şi 12 răniţi, dintre care şase în stare foarte gravă.

Rănit de o patrulă de soldaţi din cadrul Operaţiunii Santinela, autorul atacului a reuşit să fugă şi era în continuare căutat în jurul orei locale 03:00 (02:00 GMT).

Citește și:El este TERORISTUL care a UCIS 3 oameni la Strasboug și a rănit alți 11: Este francez și s-a născut în 1989 .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.