Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD: Putem ajunge să ne facem dosare unii la alții. Nu toți ne iubim în partid

psd-consiliu

In contextul modificarilor la Statutul PSD, partidul a adoptat o rezolutie in care social-democratii cu functii de conducere in partid, in Guvern sau in Parlament, isi vor pierde pozitia daca au probleme penale. Un vicepresedinte national PSD spune ca se teme ca pesedistii sa nu-si faca intre ei dosare ca sa-si indeparteze colegii de partid care vor sa candideze in locul lor.

“Noi în partid nu trebuie să creăm o justiţie a partidului. Vreau să nu deschidem o cutie a Pandorei. Inclusiv membrii de partid ai noştri să facă dosare unii la alţii ca să ajungă în campanie. Denunţul este la putere astăzi în România. Vrea să candideze în locul nu ştiu căruia la primărie sau la Parlament. Deja tu eşti în campanie electorală. Ce faci în clipa aceea? Începe să apară un denunţ, începe să scrie ceva împotriva nu ştiu cărui candidat”, a declarat, la Gândul LIVE, vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita.

“Eu nu am văzut numai la noi lucrul asta, am văzut în foarte multe zone. Nu s-a spus public. Răzbunări există peste tot. Eu nu cred că toată lumea într-un partid chiar se iubeşte. Eu cred că în partid sunt şi multe interese. (Pot să apară denunţuri?) Pot să apară orice. Doamna Udrea nu este denunţată de prietenii domniei sale şi din partid şi din afara partidului? Sunt atât de multe exemple şi din alte partide. Îmi vine la îndemână pentru că este foarte bine mediatizat”, a adăugat Gheorghe Nichita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.