Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un viceprimar Pro România, vaccinat, a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Viceprimarul comunei Drânceni (Vaslui), Lucian Lăcătuşu, în vârstă de 43 de ani, a murit în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde fusese diagnosticat cu COVID-19. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Vlada, a precizat, pentru AGERPRES, că bărbatul figura în statisticile instituţiei ca fiind vaccinat încă din luna mai. Conform unor surse medicale, rudele bărbatului ar fi declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că acesta este imunizat.

Viceprimarul comunei Drînceni era membru Pro România.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, la zece zile de la debutul bolii, cu 70% afectare pulmonară, după ce s-ar fi tratat la domiciliu. "Pacientul a fost internat iniţial în Secţia Boli Infecţioase, după care starea sa s-a deteriorat, fiind transferat la Anestezie Terapie Intensivă, compartimentul COVID-19, unde bărbatul a decedat", a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Un alt consilier al acestei formaţiuni politice, din comuna Vultureşti, a decedat în urmă cu câteva zile, după ce se infectase cu SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.