Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre persoanele rănite în accidentul produs între Şercaia şi Părău a decedat

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Una dintre persoanele rănite în accidentul produs luni seară între o combină agricolă şi un autoturism a decedat, după ce a fost resuscitată mai multe zeci de minute de medici pentru a fi salvată, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit acestuia, a doua victimă are traumatism cranio-cerebral, este conştientă şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. "Accidentul a avut loc între localităţile braşovene Şercaia şi Părău. Una dintre cele două victime se află în stop cardiorespirator, paramedicii efectuând manevre de resuscitare pentru salvarea acesteia", declara Ciprian Sfreja după producerea accidentului.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD, conform Agerpres. Din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN1S (care leagă DN1 cu DN13), în localitatea Părău, după cum a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.