Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre vedetele de la Digi Sport, un fost component al Generației de Aur, a anunțat că DIVORȚEAZĂ

divort

Gheorghe Craioveanu, 51 de ani, nu mai formează un cuplu cu Gemma, spanioloaica pe care a cucerit-o în perioada când evolua în Primera Division, potrivit cancan.ro.

Gheorghe Craioveanu este ultimul intrat în clubul celor care au divorțat! După două decenii de căsnicie, fostul mare fotbalist al Universității Craiova și al echipei naționale s-a separat de Gemma, femeia alături de care are doi copii, și care e mai tânără cu 9 ani fațp de el.

Da, am divorțat! Dar țin să precizez că am o relație extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem și doi copii împreună. Mergem împreună în vacanțe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viață de om!

Gheorghe Craioveanu a evoluat la echipe precum Real Sociedad, Villarreal și Getafe, după ce în țară a făcut istorie în tricoul Universității Craiova. În perioada când juca pentru “Submarinul Galben”, fostul atacant a cunoscut-o pe Gemma, care i-a devenit ulterior soție. S-au iubit intens timp de două decenii, până au decis să pună punct relației.

Citește și: Simona Halep, precizări importante înainte de debutul la Australian Open: Ce zice despre viitorul antrenor - VIDEO/

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.