Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unchiul care şi-a ţinut nepotul în lanţ pentru a-l 'cuminți' a fost condamnat la închisoare

knd.ro
copil-lant

Un bărbat din Brăila care şi-a ţinut nepotul în lanţ pentru a-l 'cuminţi' a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului, decizia fiind definitivă prin respingerea de către Curtea de Apel Galaţi a acţiunii în apel formulată de inculpat.

În septembrie 2021, bărbatul a fost trimis în judecată de procurori pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi rele tratamente aplicate minorului, iar magistraţii Judecătoriei Brăila l-au condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni închisoare.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, care a fost acuzat că şi-a ţinut nepotul legat cu lanţul de picior, şi-a motivat fapta spunând că astfel ar fi încercat să îl cuminţească, deoarece minorul ar consuma droguri şi ar merge la furat.

"Respinge ca nefondat apelul formulat de inculpatul P. Constantin împotriva sentinţei penale nr.1510/29 octombrie 2021 a Judecătoriei Brăila. Deduce din pedeapsa principală aplicată inculpatului durata reţinerii, arestului preventiv şi arestului la domiciliu, cu începere de la 25.08.2020 la zi. Constată încetată de drept măsura preventivă a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul P. Constantin. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în apel. Onorariile apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru inculpat şi persoana vătămată minoră se vor avansa din fondurile Ministerului Justiţie către Baroul Galaţi. Definitivă", se menţionează în soluţia pronunţată de Curtea de Apel Galaţi şi postată pe portalul instanţelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.