Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde și-a început Ludovic Orban campania electorală

rogin orban

Prima acțiune de campanie a lui Ludovic Orban a avut loc în Sectorul 4 unde a participat la o dezbatere organizată de Marius Rogin. Cei doi s-au întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri și au vorbit despre mediul de afaceri, dar și despre dezvoltarea generală a orașului.

„Este nevoie de o dezvoltare a infrastructurii de transport a orașului. Este mai ieftin să cumperi în leasing autobuze noi decât să repari o flotă de mașini care este depășită de foarte multă vreme. Dezvoltarea trebuie făcută cu viziune. Nu se poate să să modernizeze de trei ani linia de tramvai din Pantelimon pentru ca apoi să fim nevoiți să stricăm tot pentru a realiza metroul” a declarat Ludovic Orban.

La rândul său, Marius Rogin a făcut referire la dezvoltarea mediului de afaceri „Trebuie să sprijinim antreprenorii pe de o parte, iar pe de altă parte trebuie să îi determinăm să întoarcă acest ajutor spre comunitate. Sistemul de taxe locale trebuie să fie gândit în așa fel încât să ajute dezvoltarea afacerilor. Sistemul de educație trebuie ajustat pentru a veni în sprijinul companiilor în căutare de forță de muncă. Dacă nu este încurajată dezvoltarea economică a micilor întreprinzători, statul va ajunge la mâna marilor corporații nu pot fi impozitate corespunzător” a declarat liderul liberal.

Rogin a spus că așteaptă finalul cursei interne din partid pentru a putea să îl ajute pe colegul său în campania pentru Primăria Capitalei. La rândul său, Ludovic Orban este de părere că viitorul primar al Capitalei nu va avea viață ușoară „Am văzut ce poate PSD-ul. Oamenii au votat autostrada suspendată. Oamenii au ales tot felul de bazaconii pe care le-a prezentat Sorin Oprescu. Astăzi se vede ce a însemnat acel vot. Cel care se duce la Primăria Capitalei își ia o cruce în spinare” a punctat candidatul desemnat de PNL pentru funcția de primar general.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.