Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde merge Cătălin Tolontan după ce a fost demis de la Libertatea

tolontan

Potrivit dezvăluirilor lui Cozmin Gușă, Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al ziarului Libertatea, va ocupa o funcție importantă la un canal media rival. "Rezerviștii n-au găsit bani pentru Tolo. Îl transferă la HOTNEWS, rocadă tardivă cu Tapalagă", spune Cozmin Gușă.

"Și uite-așa trece gloria și scade valoarea de întrebuințare a marionetelor Statului Paralel! Deși i s-a promis că va avea la dispoziție fonduri pentru construcția unei platforme media noi, Tolo trebuie să se mulțumească cu transferul la HOTNEWS, acolo unde moșmondește ca acționar minoritar și supervizorul său de o viață, celebrul Sorin Enache.

Nu s-a putut mai mult deoarece Tolo avea sarcina operativă să distrugă operațiunile Ringier prin scandalurile iscate, dar elvețienii au rezistat și merg mai departe cu GSP și Libertatea. Nefiind în stare să rezolve treaba, Tolo trebuie să se mulțumească cu o platformă de investigații la HOTNEWS, pe modelul Recorder, unde își va aduce echipa veche ce scrie articolele (servite!) în locul lui. Iar toți împreună, Tolo, Enache, Razvan Ionescu, etc., așteaptă cu arma la picior comenzile “paralelilor” legare de cine trebuie sprijinit sau atacat în 2024.

Adică Tolo va fi folosit și va ataca în continuare, dar nu mai are vreun tun la dispoziție, ci o … flintă.

“Sic transit gloria Tolo!”

Deloc trist, dar perfect meritat, având în vedere șirul de nemernicii mediatice săvârșite de-a lungul îndelungatei sale cariere de jurnalist-acoperit!"

Cozmin Gușă

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.