Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria dă semnalul în Europa: persoanele vaccinate vor putea merge pe stadion la Campionatul European

euro 2020

Ungaria a informat UEFA cu privire la dorinţa sa de a permite persoanelor care vor fi vaccinate să asiste la meciurile din cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal - EURO 2020, care urmează să se dispute la Budapesta, informează EFE.

Citește și: Florin Cîțu își încalcă una dintre marile promisiuni ale mandatului: pune cruce depolitizării

"Am semnalat că cei care au fost deja vaccinaţi vor putea asista la meciurile care se vor disputa în Ungaria (pe Puskas Arena din Budapesta)", a anunţat Gergely Gulyas, ministrul maghiar de Interne.

Gulyas a adăugat că Ungaria intenţionează să vaccineze până la finele lunii mai circa trei milioane de cetăţeni care au cerut să fie inoculaţi, cu o lună înaintea startului EURO 2020.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat în urmă cu o săptămână că cele 12 oraşe care vor găzdui meciurile de la Campionatul European vor trebui să garanteze că pot avea public şi a avertizat că dacă această cerinţă nu este îndeplinită, se va lua în calcul schimbarea sau reducerea numărului de oraşe gazdă.

Ceferin speră că nu vor exista modificări şi că turneul final se va disputa în cele 12 oraşe planificate: Bucureşti, Copenhaga, Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapesta, Dublin, Glasgow, Sankt Petersburg, Munchen, Roma şi Londra.

Puskas Arena din Budapesta va găzdui, alături de Allianz Arena din Munchen, partidele Grupei F, din care fac parte Germania, Franţa, Ungaria şi Portugalia, precum şi un meci din optimile de finală.

Ungaria este în prezent una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de Covid-19, dar în acelaşi timp este a doua ţară cu cel mai mare număr de persoane vaccinate din Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.