Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unic în fotbalul românesc! Fanii vor putea vota președintele clubului de fotbal

CSU Craiova
CSU Craiova

Abonaţii clubului de fotbal Universitatea Craiova vor putea vota viitorul preşedinte al grupării, pentru un mandat de doi ani, a anunţat, luni, clubul pe pagina sa de Facebook.

''Abonează-te pentru noul sezon competiţional şi îţi vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 - 27 martie 2022, viitorul preşedinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universităţii Craiova pentru următorii doi ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Ştiinţa este echipa oraşului, a comunităţii, în special a tuturor suporterilor şi nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet'', se arată în comunicat.

 

Primul mandat va avea o perioadă de doi ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de patru ani. Abonaţii vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât şi online, prin intermediul unei platforme dedicate special. Clubul va face precizări în perioada următoare în legătură cu procedurile de candidatură şi votare, precum şi cu obiectivele propuse pentru primul mandat.

Vineri 11 iunie, clubul Universitatea Craiova lansează abonamentele pentru sezonul competiţional 2021-2022. Abonaţii din sezonul trecut îşi vor putea prelungi în mod gratuit abonamentele, fiind necesară plata unei taxe de producere şi procesare a cardului în valoare de 10 lei.

Clubul nu precizează care va fi soarta actualului preşedinte al clubului, Sorin Cârţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.