Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UniCredit Bank și Mastercard lansează cardul pentru copii

Mastercard

UniCredit Bank și Mastercard lansează Mastercard Young, care se adresează categoriei de vârstă de până la 18 ani, fiind primul card de debit de pe piața locală care poate fi utilizat și de către copiii între 6 și 14 ani.

Produsul este atașat ofertei de cont curent GeniusCont Junior. Instituțiile financiare consideră că noul card este un instrument util pentru educația financiară a copiilor, care au ocazia de a utiliza pe cont propriu și în condiții de siguranță metode digitale de plată și de gestionare a fondurilor personale. Acestora li se adaugă avantaje legate de costurile de furnizare, plata contactless, accesul la serviciile de Mobile și Online B@nking, și protocoalele de siguranță pentru retragerile de numerar.

„Cardul oferă ușurință și transparență în utilizare, părinții având constant acces la tranzacțiile efectuate de copii prin aplicația de Mobile și Online B@nking. Fie că vorbim despre primele economii sau despre cheltuirea <> pe ceea ce își doresc, Mastercard Young îi va ajuta pe cei mici să capete încredere în propriile decizii financiare”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

„Mastercard Young este o oportunitate pentru copii de a învăța practic ce înseamnă să își gestioneze singuri bugetul personal și să deprindă o înțelegere de bază a valorii banilor. Îi va ajuta să devină mai organizați în ceea ce privește cheltuielile lor și mai selectivi cu lucrurile pe care le pot cumpăra”, a spus Cosmin Vladimirescu, Country Manager România la Mastercard.

Cardul de debit Mastercard Young, atașat contului curent Junior, are zero costuri de furnizare (emitere și administrare) și poate fi emis în lei, euro sau dolari.

Cu cardul de debit Mastercard Young copilul își va putea cumpăra cărţi, materiale pentru școală, jocuri, bilete la film, gustări, dar nu va putea opera plăți către comercianți din categorii precum cazinouri, farmaceutice, produse din tutun, jocuri de noroc sau articole petroliere, nu vor putea retrage numerar sau efectua tranzacții de tip mail order/telephone order sau Cash Back la POS.

Mastercard Young are o limită zilnică de tranzacționare la POS de 200 de lei, care poate fi modificată de reprezentanții legali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.