Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unicul obiectiv al binomului USR+Cioloș: salvarea cuplurilor gay!

george mioc

Noaptea, ca hoții, și-a făcut și Dacian Cioloș partid.

Ce l-a împins la această manevră, de șmecher de Teleorman, nu știm. Domnia sa e însă foarte mândru că i-a ieșit. Nu știm nici motivele pentru care a abandonat construcția inițială, aflată în plin de proces de legalizare.

Oricum, nu mă mai miră nimic din partea lui Dacian Cioloș: a fost șef al tineretului PUNR, ministru în guvernul PNL, comisar european cu susținerea PPE, era gata să treacă la socialiști pentru încă un mandat de comisar, iar acum abordează un aer de hipster care plutește, diafan, deasupra ideologiilor.

Faptul că și-a făcut partid prin interpuși – exact așa cum își controlează și Liviu Dragnea firmele de tip TelDrum – arată cât de mari sunt asemănările între vechii pesediști proveniți din Securitate+PCR și noua stângă sexo-marxistă, reprezentată de fostul premier tehnocrat.

Nuca de pe colivă este că, în Parlament se conturează un proiect comun al PSD și al confraților săi de stânga din USR+Cioloș, UDMR și PNL.Pare o coaliție stranie, surprinzătoare, dar iată că toate aceste partide și-au dat mâna pentru a promova agenda pro-gay! La Senat a fost înregistrat, la 31 octombrie, un proiect care ar legifera parteneriatele civile între persoane de același sex. El este semnat de parlamentari din USR, PSD, UDMR și PNL. Din partea PNL, cei care susțin acest proiect sunt câțiva dintre cei mai dedicați useliști: Mihai Voicu și Adriana Săftoiu.

În mod fariseic, în proiect se precizează că persoanele de același sex aflate în parteneriat civil nu pot adopta copii. Este o diversiune!

Am văzut ce s-a întâmplat în alte țări în care s-a legiferat acest tip de parteneriat civil: imediat a urmat presiunea pentru legiferarea căsătoriilor și a adopțiilor.În Croația, acum nici o săptămână, coaliția majoritară, dominată de conservatorii creștini, le-a tăiat entuziasmul militanților gay și a stabilit clar că aceștia nu pot adopta copii! Nimeni nu îndrăznește să le spună conservatorilor croați că ar fi vânduți rușilor sau că ar fi retrograzi. Este decizia majorității poporului croat, un popor creștin, care împărtășește valorile democrațiilor occidentale. Democrația presupune însă ca deciziile să fie luate de majoritate, iar minoritățile sexuale să respecte tradiții de mii de ani, precum și spiritul poporului creștin.

Stânga gay-marxistă vrea însă să distrugă rădăcinile creștine ale românilor. De altfel, exact asta dorea și Ceaușescu, atunci când s-a apucat să treacă cu buldozerul peste sate și biserici. Aceasta este unica agendă a binomului USR+Cioloș: pro-gay și anti-creștină!Nimic despre sănătate, nimic despre educație, nimic despre economie sau piața muncii în programele sau mesajele lor. În schimb, sunt implicați cu toată forța în sabotarea familiei tradiționale, a valorilor creștine și în promovarea problemelor comunității gay. Este o agendă împotriva majorității poporului român.

Sunt convins că, la alegeri, binomul USR+Cioloș va încasa din plin răspunsul majorității românilor! Mai devreme sau mai târziu, toți cei care au atacat valorile creștine ale acestui popor și au vrut să-l dezrădăcineze, au plătit.De la Ceaușescu la USR+Cioloș.

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.