Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Slatina a intrat în reparaţii: mai multe cabinete au fost relocate

fiercehealthcare.com
spital medici doctori internat

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a intrat în reparaţii, luni, pentru aproximativ 10 zile, iar până la finalizarea lucărilor au fost relocate cabinetul pentru urgenţe pediatrice şi biroul de internări, a anunţat managerul unităţii medicale, Angela Nicolae.

Până la finalizarea lucărilor de reparaţii, accesul în UPU se va face prin triaj organizat temporar la Biroul de internări, iar cabinetul de primire a urgenţelor pediatrice a fost relocat la parterul Blocului Materno-Infantil, la Biroul de Internări Pediatrie, potrivit Agerpres.

Totodată, Biroul de internări al spitalului a fost relocat temporar în containerele din proximitatea UPU.

Managerul SJU Slatina afirmă că serviciile medicale oferite pacienţilor nu vor fi afectate de reorganizarea temporară de la UPU.

"Precizăm că această reorganizare temporară nu va afecta în niciun fel serviciile medicale oferite tuturor pacienţior care se adresează Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Regretăm disconfortul creat şi asigurăm pacienţii că depunem toate eforturile pentru a minimiza impactul acestor lucrări de reparaţii asupra activităţii spitalului. Lucrările sunt însă necesare pentru a oferi, în continuare, servicii medicale de calitate şi în siguranţă. Suntem conştienţi de importanţa Unităţii de Primire Urgenţe pentru comunitatea noastră, ne angajăm să finalizăm cât mai repede lucrările necesare şi să revenim la activitatea obişnuită în cel mai scurt timp posibil", se arată într-un comunicat al conducerii spitalului, transmis AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Emilian Postelnicu, la UPU Slatina ajung în medie peste 150 de pacienţi pe zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.