Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unitatea Primiri Urgențe din Spitalul Județean Arad primește un tomograf special autorizat recent de CNCAN

tomograf

Spitalul Judeţean Arad anunţă că, începând de luni, pacienţii care ajung în Unitatea Primiri Urgenţe şi au nevoie de tomografie computerizată vor fi examinaţi direct în Compartimentul de Radiologie şi Imagistică Medicală UPU, după ce tomograful a fost recent autorizat de către CNCAN.

”De astăzi,  pacienţii care ajung în Unitatea de Primire Urgenţe şi care necesită investigaţii imagistice - tomografie computerizată - vor fi examinaţi direct în Compartimentul de Radiologie şi Imagistică Medicală UPU! Tomograful a fost recent autorizat, de către CNCAN, în vederea utilizării,  iar acum compartimentul este complet funcţional, aici efectuându-se ecografii, radiografii şi tomografii computerizate - toate în regim de urgenţă”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean Arad, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că dotarea Compartimentului de Radiologie şi Imagistică Medicală UPU realizată cu ajutorul  fondurilor europene accesate de către Consiliul Judeţean Arad.

Compartimentul de Radiologie şi Imagistică Medicală UPU este amplasat în vecinătatea sălii de tratament a Unităţii de Primire Urgenţe.

”De asemenea, activitatea medicală este asigurată de către personal angajat al unităţii medicale dar şi prin servicii de Tele-Radiologie. Computerul tomograf din acest compartiment este destinat strict pacienţilor din UPU, iar aparatele CT din cadrul Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală sunt utilizate pentru pacienţii care se prezintă la spital în regim ambulatoriu, pe bază de programare, respectiv pentru pacienţii internaţi în secţiile spitalului”, a mai transmis unitatea medicală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.