Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uniunea Militarilor și Polițiștilor 'Mihai Viteazul', din nou alături de copiii cu dizabilități

axanews.ro
amenzi amenda politia

Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, prin președintele său, generalul Gabriel Oprea, s-a implicat in ultima perioada în mai multe acțiuni caritabile, prin care a venit in sprijinul copiilor cu dizabilități din România. De-a lungul ultimelor luni, Gabriel Oprea și-a îndreptat atenția asupra acestei categorii sociale vulnerabile și a contribuit cu materiale și produse de birotică pentru buna funcționare a activităților din centrele în care se află copii și tineri cu handicap fizic sau asociat.

De asemenea, în mai multe rânduri, copiii au primit fructe și legume proaspete,calculatoare, laptop-uri si imprimante, daruri care să le aducă un zâmbet pe față și astăzi au primit accesorii de birotică și fulare din partea Uniunii. De 1 Iunie, Ziua copilului, micutii de la Aschf-R Filiala Bucuresti au primit vizita dlui Gabriel Oprea si a dlui Dumitru Gal de la Divin Garden. Acestia au sarbatorit alaturi de copii si le-au oferit daruri.

Citește și: Experiența primilor turiști români în Grecia: 'Nu ne-au luat temperatura, absolut nimic!'

Gabriel Oprea a atras atenția autorităților în mai multe intervenții televizate sau la radio asupra nevoilor pe care le au aceste persoane. Fostul vicepremier a îndemnat și îndeamnă în continuare la solidaritate toate persoanele fizice sau juridice cu posibilități materiale, să vină în sprijinul semenilor noștri care au nevoie de ajutor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.