Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România cere PROTECȚIE pentru magistrații turci

UNJR

Președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), Dana Gârbovan, vrea ca instituțiile europene să ceară eliberarea magistraților turci arestați, după ce 6.000 de persoane au fost arestate în Turcia, în urma eșecului tentativei de lovitură de stat. Toate aceste epurări din magistratură sunt privite cu îngrijorare de către magistratul clujean Dana Gârbovan, președinte UNJR.

SRI, vizat de un proces în dosarul Hexi Pharma

NEBUNIE în Turcia: Aproape 8000 de poliţişti au fost demişi după tentativa de lovitură de stat

Primim mesaje extrem de ingrijoratoare de la colegi din Turcia. Unul dintre ei a fost ridicat azi noapte de politie, un altul, impreuna cu sotia sa, astepta si ei punerea in executare a mandatului emis pe numele lor. Am avut onoarea de a-i intalni la reuniunile MEDEL, sunt magistrati tineri, ce au familii si copii, ce de ani de zile incearca sa atraga atentia institutiilor europene despre derapajele tot mai grave de la democratie din Turcia. Din pacate, fara succes. Iar acum lucrurile au mers prea departe.

Si-au riscat libertatea, familia, siguranta personala pentru statul de drept si independenta justitiei, pentru drepturi si libertati. Acestia sunt adevaratii eroi. E important ca institutiile europene si NATO sa ia de urgenta pozitie si sa ceara guvernului turc eliberarea acestor magistrati.

Cum am spus, nu stati tacuti si pasivi la incalcarea drepturilor si libertatilor, pentru ca se ajunge la un punct de unde e foarte greu de intors.”, este mesajul Danei Gârbovan de pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.