Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uniunea Naţională a Patronatului Român trage un semnal de alarmă: Dacă prețurile vor continua să crească, firmele din România își vor suspenda activitatea

facebook.com
UNPR

Întreg mediul de afaceri din România are de suferit în urma creşterii globale a preţurilor la energie, care, dacă nu se va opri, va pune firmele din România în situaţia de a-şi suspenda activităţile, susţin reprezentanţii Uniunii Naţionale a Patronatului Român (UNPR).

Potrivit unui comunicat al UNPR, remis miercuri AGERPRES, prim-vicepreşedintele Uniunii Sorin Orzac s-a întâlnit cu ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

"Ieri, 8 februarie, s-a desfăşurat deja obişnuita întâlnire a ministrului Antreprenoriatului şi Turismului cu reprezentanţii principalelor confederaţii naţionale", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, UNPR a fost reprezentată de prim-vicepreşedintele Sorin Orzac, iar printre cele mai importante teme abordate au fost cele legate de modul în care ministerul condus de Constantin-Daniel Cadariu poate sprijini antreprenorii din România şi cele legate de preţurile la energie.

"Ministrul a promis partenerilor de discuţie că, într-o săptămână, Guvernul va emite o ordonanţă de urgenţă care să rezolve această problemă. Aflat de puţin timp în fruntea Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu s-a dovedit a fi un bun cunoscător al mediului de afaceri românesc, perseverent în dorinţa de a avea un contact direct cu reprezentanţii acestuia şi mereu preocupat de a găsi soluţii pentru problemele cu care se confruntă mediul de afaceri", se mai precizează în comunicat.

Reprezentanţii UNPR susţin că organizaţia oferă în continuare Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului posibilitatea de a consulta mediul de afaceri românesc prin platforma de comunicare pusă la dispoziţia celor 172 de organizaţii patronale şi corpuri profesionale din 30 de judeţe, semnatare ale acordului de parteneriat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.