Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uniunea Teatrală din România lansează biblioteca virtuală „Cea mai bună piesă românească”

UNITER
UNITER

Uniunea Teatrală din România lansează biblioteca virtuală „Cea mai bună piesă românească”. Textele înscrise în concursul de dramaturgie vor fi disponibile pe platformele UNITER, anunță MEDIAFAX.

Uniunea Teatrală din România (UNITER) îşi restructurează proiectele şi vine în întâmpinarea iubitorilor de spectacole de gen cu o ofertă culturală adaptată la situaţia de criză socială pe care o traversăm.

Citește și: Alertă! Școlile nu se mai redeschid în anul acesta școlar! Anunțul făcut de Klaus Iohannis!

„Pentru că ştim sigur că nu aţi avut ocazia să citiţi piesele câştigătoare şi nominalizate ale concursului de dramaturgie Cea mai bună piesă românească a anului, UNITER lansează biblioteca virtuală Cea mai bună piesă românească. Pe site-ul www.uniter.ro şi pe pagina oficială de facebook a UNITER vom posta în format digital textele acestor piese din ultimele zece ediţii ale concursului", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Pe lângă faptul că oferă o sursă de lectură săptămânală, biblioteca virtuală poate fi o bază de date extrem de utilă pentru artiştii care doresc să abordeze în proiectele lor viitoare texte ale dramaturgiei româneşti contemporane, mai transmite UNITER, care lansează şi o provocare pentru cei din lumea teatrului, respectiv să creeze un spectacol-lectură pornind de la una dintre piesele postate.

Citește și: Alexandru Rafila vine cu vești noi! Ce locații vor fi redeschise

Textele, din perioada 2009 - 2018, vor fi disponibile pentru lectură, câte un titlu pe zi, din 27 aprilie.

Ediţia din 2020 a concursului de dramaturgie Cea mai bună piesă românească a anului este în plină desfăşurare. Juriul îşi continuă activitatea de lecturare a pieselor înscrise în concurs, iar, la începutul lunii mai, organizatorii vor anunţa câştigătorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.