Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Cluj l-a transferat pe Ovidiu Perianu: Jucătorul a fost prezentat oficial

universitatea cluj u cluj

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe mijlocaşul defensiv Ovidiu Perianu (21 de ani), care vine sub formă de împrumut de la FCSB şi va reprezenta o nouă opţiune pentru postul de jucător Under 21.

Câştigător al Cupei României cu peste 50 de meciuri în Superliga până la 21 de ani, conform News.ro.

La doar 21 de ani, Ovidiu Perianu a atins câteva borne importante în carieră. Jucătorul originar din Bârlad a câştigat Cupa României cu FCSB (ediţia 2019/2020) şi a strâns peste 50 de meciuri în Superliga, mai exact 57 de meciuri la nivelul primei ligi.

Mijlocaşul a debutat oficial pentru FCSB la 17 ani într-un meci de Cupe Europene în sezonul 2019/2020. Perianu a intrat pe teren din postura de rezervă în meciul câştigat de „roş-albaştri” cu 3-0 împotriva celor de la Alashkert FC în turul al doilea al Europa League.

La 18 ani, Ovidiu Perianu purta banderola de căpitan a bucureştenilor în meciul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League.

Ovidiu Perianu a jucat la nivelul echipelor naţionale de juniori, având 11 prezenţe pentru România U20 şi o prezenţă în tricoul naţionalei U21.

După ce s-a luptat pentru titlul alături de FCSB pentru două sezoane consecutive, mijlocaşul a început stagiunea 2022/2023 sub formă de împrumut la FC Botoşani. A strâns 13 prezenţe în Superliga pentru formaţia din Moldova, iar în a doua parte a sezonului a evoluat pentru Chindia Târgovişte, unde a jucat în nouă partide de campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.