Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României de fobtal: victorie la limită în fața celor de la Hermannstadt

frf.ro
Cupa României Betano

Universitatea Cluj este a doua echipă care se califică în semifinalele Cupei României de fotbal. Miercuri seara, clujenii au învins formația FC Hermannstadt.

Partida FC Hermannstadt – Universitatea Cluj s-a încheiat cu scorul 1-2. Primul gol a fost înscris în minutul 41 de mijlocașul Baba Alhassan de la Hermannstadt. Clujenii au revenit în repriza secundă când au înscris de două ori în minutele 51 și 75, marcatori fiind Alexandru Chipciu și Mamadou Thiam, conform Mediafax.

În sferturile Cupei României se vor mai juca partidele Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Mioveni, joi de la ora 18.00, și CFR Cluj – FC Argeș, tot joi de la ora 21.00.

Întâlnirile se joacă într-o singură manșă. Câștigătoarele se califică în semifinalele competiției. Învingătoarea din partida Sepsi-Mioveni va întâlni câștigătoarea meciului CFR-FC Argeș, iar Universitatea Cluj se va confrunta cu UTA care marți a trecut de FC U Craiova 1948, scor 1-0.

Finala Cupei României se va juca pe 24 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.