Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova este gata să facă primul transfer din pauza de iarnă: A început negocierile pentru fundașul Valerică Găman - presă

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Universitatea Craiova este gata să facă primul transfer din pauza de iarnă. Oltenii vor să se întărească pe partea defensivă și ar fi început negocierile pentru mutarea lui Valerică Găman, fără contract în acest monenet, după despărțirea de Al Shabab de la începutul lunii septembrie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Pentru ca jucătorul să vină, oficialii Craiovei sunt gata să îi ofere un salariu consistent, dar și un bonus mare. Remunerația lunară s-ar ridica la 10.000 de euro, iar prima de semnătură ar fi în valoare de 100.000 de euro, anunță site-ul fanatik.ro. Ipoteza a fost lansată la puțin timp după ce Victor Pițurcă a anunțat că echipa sa nu îl va transfera pe fundașul central:

”Nu am mai vorbit de mult cu Valerică, acum 30 de zile am avut cu el un dialog, dar nu despre venirea la Craiova, ci despre ce se întâmplă cu el. Am aflat că preşedintele i-a pus în vedere că nu va mai evolua cât va sta la Shabab, iar el mi-a spus că vrea să rămână şi să îşi ducă tot contractul la bun sfârşit. Are un salariu foarte mare.” .

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Valerică Găman a mai evoluat, în România, la Universitatea Craiova, Dinamo București, Astra Giurgiu și FCSB. În străinătate, pe lângă Al Shabab (Arabia Saudită), a mai jucat la un singur club, Kardemir Karabukspor (Turcia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.