Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova - Oţelul | Dorinel Munteanu promite altceva: 'Cu FCSB veţi vedea o altă echipă'

www.spynews.ro
Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a fost nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi în meciul de luni, de la Craiova, şi spune că găăţenii vor fi mai agresivi în meciul cu FCSB, scrie news.ro.

„Îmi este greu acum, la cald, să fiu optimist, realist, nu ştiu cum să spun. Mă bucur că am câştigat un punct, dar cu foarte mult şansă, pentru că echipa mea a dat posibilitatea adversarului să-şi creeze foarte multe şanse. Cât mai repede voi discuta cu unii dintre jucătorii mei, pentru că m-au dezamăgit azi, chiar şi cei vechi, şi cei noi. Jucătorii trebuie să apere culorile echipei prin muncă, nu prin călcâie. O sa-mi felicit jucatorii pentru punct, dar nu pot să fiu foarte bucuros. Jucătorii mei cu experienţă au făcut foarte multe greşeli, dar spiritul nostru de echipă a câştigat un punct azi. Două puncte până acum sunt puţine, mai ales după jocul prestat în primul meci. Dar punct cu punct vom strânge puncte pentru a ne atinge obiectivul pe care ni l-am propus. Am avut câteva sclipiri, puteam marca, dar o victorie era nemeritată.

Cu FCSB veţi vedea o altă echipă. Avem în spate suporterii, va fi un joc agresiv, dus la extrem. Acesta este jocul nostru, nespectaculos, dar sunt convins că vom câştiga punct sau puncte”, a declarat Dorinel Munteanu.

Echipa Oţelul Galaţi a reuşit să încheie la egalitate luni seara, în deplasare, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei Universitatea Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.