Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova propune rivalei FCU Craiova să achite costurile organizării meciului

Wikiwand
FCU Craiova

Conducerea clubului Universitatea Craiova a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care solicită rivalei FCU Craiova să lase suporterii să asiste la partida de duminică, fiind dispusă să achite costurile organizării partidei, chiar dacă nu este club organizator, potrivit agerpres.ro.

"Frica de suporteri. Întotdeauna v-a fost frică de suporteri, indiferent câte societăţi comerciale aţi schimbat sau cum s-au numit ele. De frica suporterilor, aţi început prin a muta echipa la Severin, apoi aţi declarat sus şi tare că oraşul Craiova nu merită să aibă echipă de fotbal şi, imediat, aţi venit cu bomba că este 'echipa familiei voastre şi a copiilor copiilor voştri' şi noi toţi, ceilalţi, trebuie să ne facem echipă de fotbal. De când v-aţi înfiinţat prima societate în anul 2005 şi până la ultima, 'inaugurată' în anul 2017, aţi minţit, manipulat şi trădat. Şi, cu toate că 'Ziua Judecăţii' se apropie cu paşi repezi, voi încă vreţi să vă ascundeţi. Vreţi ca lumea să nu vadă că, în tot acest timp, aţi fost o minciună. Că sunteţi puţini şi că tot ceea ce vă leagă este patronul. Şi atunci aţi hotărât să fugiţi de judecată, să nu vadă o ţară întreagă că pentru oraşul Craiova, pentru regiune, SRL-ul din 2017 nu există", se arată în mesajul postat de Universitatea Craiova.

Clubul FCU Craiova este acuzat de minciună, atunci când afirmă că jandarmeria împiedică organizarea partidei cu suporteri pe stadion.

"Vă ascundeţi în spatele unor minciuni: că jandarmeria nu vă lasă să organizaţi meciul, că nu aveţi firmă de pază ca să vă asigure siguranţa. Pentru a termina cu aceste minciuni, vă propunem să plătim noi toate costurile pentru buna desfăşurare a evenimentului şi să asigurăm necesarul de stewarzi pe care susţineţi sus şi tare că nu-i aveţi. Cu o singură condiţie: Lăsaţi suporterii să vină la stadion! Lăsaţi oamenii să se bucure de fotbal! Puneţi biletele în vânzare pe tot stadionul! Nu vă mai ascundeţi! Şi ţineţi minte că, dacă veţi juca fără spectatori aşa cum vreţi să o faceţi, loviţi nu doar în suporterii Universităţii Craiova, ci şi în propriii voştri suporteri. Pentru că, dacă Peluza Nord nu va fi duminică în stadion, nici Peluza Sud nu va avea acces la meciul retur. Dar, poate, ca de obicei, nu vă interesează asta", se mai arată în mesajul Univeristatăţii Craiova.

Partida FCU Craiova - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.