Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt s-au calificat în semifinalele competiţiei eCupa României la fotbal virtual FIFA20

Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt s-au calificat, vineri, în semifinalele competiţiei eCupa României la fotbal virtual FIFA20, potrivit site-ului FRF, potrivit Agerpres.

Careul semifinalistelor le mai cuprinde pe CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, care au obţinut joi biletele pentru această fază.

Universitatea Craiova a trecut în sferturi de Politehnica Iaşi după trei dueluri între Mihai Roman şi Răzvan Onea. Ieşeanul l-a câştigat pe primul cu 3-2, dar Roman s-a impus cu 3-1 şi apoi cu 1-0 în decisiv (prin ''golul de aur'').

Citește și: Lovitură dată de Ludovic Orban! A numit un apropiat de al lui Donald Trump în funcția de consilier de stat

Şi FC Hermannstadt a avut nevoie de trei meciuri cu Academica Clinceni pentru a ajunge în semifinale. Robert Ion a terminat la egalitate cu Raul Opruţ (1-1) şi Andrei Cordea (1-1), iar în decisiv a pierdut în faţa lui Opruţ (0-1, ''gol de aur'').

În semifinale, programate pe 4 şi 5 mai, CFR Cluj o va înfrunta pe Universitatea Craiova, iar Gaz Metan Mediaş, pe FC Hermannstadt.

Partidele se disputa în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ''golului de aur'' în meciul al treilea, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

Citește și: Ciolacu a răbufnit! ‘Proiectul de lege cu Ținutul Secuiesc e scos la iveală când e nevoie de scandal’

Finala eCupei României este programata pe 6 mai.

Fiecare suporter poate contribui prin eCupa României la susţinerea luptei împotriva coronavirusului.

Abonamentele în tribuna virtuala pot fi achiziţionate pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unui abonament este 10 lei şi pot fi achiziţionate oricâte. Întreaga suma încasată va fi redirecţionată către UNICEF, care va achiziţiona echipamente de protecţie (măşti, mănuşi, ochelari), termometre cu infraroşu şi alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenţilor medicali comunitari, asistenţilor şi lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili şi familiilor acestora servicii de sănătate şi protecţie socială, precizează FRF, organizatoarea competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.