Universitatea Lucian Blaga din Sibiu produce suc de mere natural din ferma proprie

Autor: Ioana Necula, Redactor

Publicat: 21-10-2020

Actualizat: 21-10-2020

Article thumbnail

Sursă foto: kozpost.com

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu produce suc de mere natural. Fructele sunt din producție proprie, de la o fermă a instituției. Sucul este comercializat la Cantina Studențească.

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu are preocupări economice: și-a propus să producă și să comercializeze, în acest an, aproximativ 7.000 l de suc de mere. Fructele sunt din producția proprie, din cadrul Fermei Didactice de la Rusciori, gestionată de Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului.

Citește și: Ludovic Orban, REPLICĂ NEAȘTEPTATĂ: Pentru HORECA, încă nu am niciun fir de păr alb, dar dacă mi-ar fi ieșit, ar fi avut legătură

Până în prezent, un sfert din cantitatea anunțată a fost îmbuteliată și este disponibilă în ambalaje de tipul beg in box (ambalaj de tipul pungă într-o cutie).

„O primă tranșă de aproximativ 2000 de litri a fost îmbuteliată și pusă în vânzare. Sucul, 100% natural, este disponibil la beg in box de 5 l și poate fi achiziționat de la Cantina Studențească, la prețul de 22 lei/ bucată”, au anunțat reprezentanții Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri