Universitatea Lucian Blaga din Sibiu produce suc de mere natural. Fructele sunt din producție proprie, de la o fermă a instituției. Sucul este comercializat la Cantina Studențească.
Universitatea Lucian Blaga din Sibiu are preocupări economice: și-a propus să producă și să comercializeze, în acest an, aproximativ 7.000 l de suc de mere. Fructele sunt din producția proprie, din cadrul Fermei Didactice de la Rusciori, gestionată de Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului.
Până în prezent, un sfert din cantitatea anunțată a fost îmbuteliată și este disponibilă în ambalaje de tipul beg in box (ambalaj de tipul pungă într-o cutie).
„O primă tranșă de aproximativ 2000 de litri a fost îmbuteliată și pusă în vânzare. Sucul, 100% natural, este disponibil la beg in box de 5 l și poate fi achiziționat de la Cantina Studențească, la prețul de 22 lei/ bucată”, au anunțat reprezentanții Universității Lucian Blaga din Sibiu.