Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu produce suc de mere natural din ferma proprie

kozpost.com
mere

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu produce suc de mere natural. Fructele sunt din producție proprie, de la o fermă a instituției. Sucul este comercializat la Cantina Studențească.

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu are preocupări economice: și-a propus să producă și să comercializeze, în acest an, aproximativ 7.000 l de suc de mere. Fructele sunt din producția proprie, din cadrul Fermei Didactice de la Rusciori, gestionată de Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului.

Citește și: Ludovic Orban, REPLICĂ NEAȘTEPTATĂ: Pentru HORECA, încă nu am niciun fir de păr alb, dar dacă mi-ar fi ieșit, ar fi avut legătură

Până în prezent, un sfert din cantitatea anunțată a fost îmbuteliată și este disponibilă în ambalaje de tipul beg in box (ambalaj de tipul pungă într-o cutie).

„O primă tranșă de aproximativ 2000 de litri a fost îmbuteliată și pusă în vânzare. Sucul, 100% natural, este disponibil la beg in box de 5 l și poate fi achiziționat de la Cantina Studențească, la prețul de 22 lei/ bucată”, au anunțat reprezentanții Universității Lucian Blaga din Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.