DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Universitatea Ovidius din Constanţa organizează vineri festivitatea de deschidere a noului an universitar

Universitatea ovidius constanta

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) va organiza vineri, 1 octombrie, festivitatea de deschidere a anului universitar 2021 - 2022, potrivit agerpres.ro.

Evenimentul va avea loc în Sala Senatului din noul Campus universitar şi se va desfăşura în format hibrid, în sala de festivităţi urmând a fi prezenţi reprezentanţii conducerii universităţii, ai facultăţilor şi studenţilor, în vreme ce comunitatea academică va putea urmări ceremonia în transmisiune live pe pagina de Facebook a universităţii, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Pentru cei peste 18.300 de cursanţi ai Universităţii Ovidius din Constanţa, activităţile didactice vor începe din data de 4 octombrie, modalitatea de desfăşurare a acestora fiind decisă la nivelul Consiliilor celor 16 facultăţi.

"În semestrul I al anului universitar 2021-2022, fiecare facultate îşi va desfăşura activitatea astfel încât să le asigure tuturor studenţilor o educaţie de înaltă calitate şi accesul echitabil la actul educaţional, având în vedere, în acelaşi timp, protejarea siguranţei şi sănătăţii studenţilor, cadrelor didactice şi a personalului administrativ", a precizat conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, rectorul instituţiei de învăţământ superior.

Astfel, conform deciziei Consiliului de Administraţie al UOC, vor începe cursurile în format hibrid studenţii înmatriculaţi la 11 din cele 16 facultăţi ale Universităţii: Facultatea de Arte, Facultatea de Construcţii, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole şi Facultatea de Teologie.

În acelaşi timp, activităţile didactice se vor desfăşura în format online pentru studenţii următoarelor facultăţi: Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Facultatea de Ştiinţe Economice.

De asemenea, activitatea didactică a doctoranzilor în cadrul Institutului Studiilor Doctorale se va desfăşura în format online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.