Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Politehnica, precizări despre incendiul din instituție: 'A fost provocat de un echipament aflat în subsolul tehnic al clădirii' / FOTO

incendiu universitatea politehnica

Conducerea Universității Politehnica din București a adus, marți seară, într-un comunicat de presă, precizări despre incendiul produs la instituție.

Precizări referitoare la incendiul izbucnit în după amiaza zilei de 16.02.2021 într-una dintre clădirile Universității Politehnica din București (UPB) situată în campusul universitar din Splaiul Independenței nr. 313.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, incendiul a fost provocat de un echipament aflat în subsolul tehnic al clădirii Rectorat a UPB. Acesta s-a defectat, fără avea însă flacără deschisă, dar cu degajarea unei cantități importante de fum.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Incendiul a fost prompt semnalat de către personalul de serviciu în urma declanșării sistemelor de detecție și avertizare la incendiu și la fața locului s-a deplasat un număr de peste 10 echipaje de pompieri, care au intervenit imediat. Astfel, a fost identificat exact perimetrul afectat și incendiul a fost stins în scurt timp.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, pagubele materiale urmând a fi evaluate. Personalul aflat în clădire, la momentul producerii incidentului, a fost evacuat de urgență, conform procedurilor standard în astfel de situații. Nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.

Universitatea Politehnica din București mulțumește ISU București și membrilor echipajelor de intervenție pentru profesionalism, rapiditate și implicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.