Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR a luat o „ţeapă” de la PSD în Camera Deputaţilor

unpr PSD

În ultimul moment, contrar celor discutate, UNPR a rămas fără secretar în Biroul Permanent. Adrian Diaconu, cel care a ocupat funcţia de secretar din partea PP-DD, a trecut în luna mai la UNPR. Acesta dorea să-şi păstreze funcţia care, în mod normal, revine PP-DD.

Vezi și: Cum şi-au împărţit partidele funcţiile din conducerea Camerei Deputaţilor

Diaconu se baza pe o altă socoteală. UNPR a avut secretar în Biroul Permanent până în martie 2014, când Eugen Nicolicea a devenit Ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, fiind înlocuit de social-democratul Ion-Marcel Ciolacu. Acum, progesiştii s-ar fi aşteptat să primească din nou funcţia de secretar, dar au fost lăsaţi pe dinafară de colegii de grup de la PSD.

„Regret, dar în politică totul se face pe bază de negocieri. Până aseară târziu şi inclusiv azi-dimineaţă propunerile erau diferite. Aşa cum a fost o surpriză pentru mine, sunt sigur că a fost şi pentru domnul vicepremier Gabriel Oprea. Între liderii grupurilor parlamentare s-a făcut ultima modificare. Era normal să rămână la UNPR funcţia, pentru că Nicolicea a fost secretar. Fiind numit ministru, funcţia ar fi trebuit să revină UNPR. O să existe compensaţii, sunt sigur”, a declarat Adrian Diaconu, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.