Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR așteaptă DEMISIA premierului Victor Ponta

oprea

Vicepreședintele UNPR și primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a lansat un atac la adresa premierului Victor Ponta, susținând că „imaginea României în lume este una tristă, după ce s-a anunțat că premierul este urmărit penal”.

„Dacă oamenii importanți în stat i-ar comunica premierului că există un prejudiciu major asupra României prin faptul că nu-și dă demisia, cu siguranță că în a doua zi ar face-o”, a punctat Cherecheș într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO - AICI INTERVIUL INTEGRAL

El a adăugat că, în 2016, și-ar dori un guvern de uniune națională. „Eu, ca tânăr politician, mi-aș dori ca, din 2016, să avem un Guvern în care să se găsească și PSD și PNL și forțele politice mai mici, cum ar fi UNPR-ul sau UDMR-ul”, a mai spus el.

Pe de altă parte, în weekend, PP-DD a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinţei Naţionale a UNPR şi a Congresului PPDD, se precizează într-un comunicat al UNPR.

„Noi aveam 358.000 de membri de partid înscriși la Tribunal, cel mai mare partid din România - PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri înscriși. În ultimele 2 luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români”, a explicat Oprea. El a susţinut că UNPR „trebuie să rămână la guvernare” şi să se consolideze „ca al treilea partid din România”.

Vezi și: UNPR îl vrea pe Iohannis 10 ani la Cotroceni. Bonus: Guvern de uniune naţională

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.