Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - UNPR a 'înghiţit' PPDD şi a devenit 'cel mai mare partid din România'

unpr ppdd

Conferința națională a UNPR și Congresul PPDD, reunite în ședință comună, au aprobat în unanimitate fuziunea prin absorbție a PPDD de către UNPR. Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a salutat decizia PPDD şi a explicat că, după această mutare, UNPR este partidul cu cei mai mulţi membri din România. La nivel de voturi, progresiştii îşi propus să ajungă pe locul trei, după PNL şi PSD. Pe de alt parte, un alt obiectiv strategic al UNPR este formarea de organizaţii în fiecare localitate din România.

"UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. Și cred că am fost inspiraţi când am spus că este un proiect politic al interesului naţional al României. Interesul naţional, patriotismul - te naşti cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România.

Vreau să ştiţi că în plan organizatoric suntem şi vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid înscrişi la Tribunal, cel mai mare partid din România - PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri înscrişi. În ultimele două luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că şi cu dumneavoastră, în momentul de faţă suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR.

De la 1 septembrie, vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizaţii UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat şi pe care împreună trebuie să-l aplicam.

Partidul nostru trebuie să rămână la guvernare, este un partid al statului român, este un partid al României şi vom dovedi acest lucru. Trebuie, încet dar sigur, să decantăm în conştiinţa publică românească ceea ce înseamnă UNPR-ul, ceea ce înseamnă seriozitatea. Trebuie să ne consolidăm ca al treilea partid din România şi să facem o singură echipă", a susţinut Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.