Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR începe reorganizarea de acasă de la Tudose. Anunţ crucial pentru prezidenţialele din 2019

UNPR se reorganizează şi declanşează o serie de alegeri în filialele judeţene. Sâmbătă, 18 noiembrie, a avut loc Conferinţa Judeţeană UNPR Brăila, judeţul de origine al premierului Tudose.

La eveniment au participat 231 de membri, care au ales-o preşedinte pe Mariana Nistor. Au mai fost prezenţi Ion Răducanu, preşedintele UNPR, Nuţu Fonta, secretar general, vicepreşedinţii Luminiţa Adam (purtătorul de cuvânt al UNPR), Murgu Neagu (preşedinte UNPR Vrancea), Eugen Chebac (preşedinte UNPR Galaţi) şi secretarul general adjunct Alin Berbecaru.

Principalul mesaj transmis a fost acela că în 2019 Presedintele Romaniei va fi candidatul sustinul de UNPR.

"Transmit pe această cale că UNPR a fost și rămâne un partid politic de sine stătător, care fără îndoială a oferit stabilitate și predictibilitate în toate coalițiile din care a făcut parte. UNPR și-a propus să revitalizeze toate organizațiile județene, pentru a da un nou suflu tuturor membrilor și simpatizanților care au crezut și încă mai cred în acest proiect politic", a declarat secretarul general Nuţu Fonta, care a anunţat şi ărincipalele obiective ale partidului:

"- Pentru anul 2018 avem un eveniment extrem de important, celebrăm 100 de ani de la Marea Unire de la 1918, o sărbătoare a tuturor românilor. Trebuie să onorăm centenarul marii uniri prin transmiterea unor mesaje de unitate și solidaritate față de toți românii, prin pregătirea unui program politic realist/predictibil, care să creeze un climat politic și economic favorabil, o alternativă pentru toți cei care nu se regăsesc în actualele politici.

- De asemenea, trebuie să ne pregătim pentru alegerile euro-parlamentare din 2019, unde UNPR va găsi cei mai potriviți candidati.

- Tot în anul 2019 ne vom pregăti pentru alegerile prezidențiale. Am convingerea că sutele de mii de membri și simpatizanți UNPR vor face diferența prin susținerea și alegerea viitorului președinte al Romaniei.

- Crezul nostru este că încă în România nu s-a stins lumina și avem speranța că în viitor, printr-o implicare civică masivă, țară noastră merită și trebuie să iasă din impasul în care se află și să reintre pe un făgaș normal."

Nici Gabriel Oprea, fondatorul partidului, nu a fost uitat. Acesta este aşteptat să revină în prim-planul politicii naţionale.

"Domnul Gabriel Oprea a fost mereu un partener politic serios, care și-a respectat de fiecare dată cuvântul, punând pe primul loc stabilitatea țării. Domnul Oprea va reveni în politică, cu mai mult elan și putere de muncă, din dorința de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulțumiți de situația politică și economică actuală, din necesitatea de-a se găsi o formulă de echilibru în planul politic și economic, în vederea asigurării unul climat favorabil de dezvoltare și progres pentru România", a mai declarat Nuţu Fonta.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.