Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR o pune la colţ pe Monica Macovei: 'Un gest de laşitate'

monica macovei m10 agerpres

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Valeriu Steriu, a declarat vineri seara, pentru Agerpres, că orice amânare de alegeri este un gest de laşitate şi că astfel de soluţii vin de regulă din partea celor care nu au lecţiile făcute.

 

Liderul UNPR a răspuns astfel poziţiei exprimate de europarlamentarul Monica Macovei, potrivit căreia trebuie amânate alegerile locale, pentru că au început cu indicii puternice de fraudă.

 

"Astfel de soluţii de amânare vin de obicei de la cei care nu s-au pregătit sau nu sunt cu lecţiile făcute. Şi sunt convins că în dreptul acestui partid condus de doamna lecţiile nu sunt făcute. Noi ni le-am făcut şi vrem să arătăm că avem rezultat şi astea vin după o muncă multă, temeinic făcută şi sunt nişte sute de mii de oameni care aşteaptă aceste alegeri şi sunt milioane de români care vor să schimbe acei primari care nu au performat, să vină cu alte soluţii. Orice amânare de alegeri este până la urmă un gest de laşitate", a arătat Valeriu Steriu.

 

Europarlamentarul Monica Macovei a solicitat, vineri, amânarea alegerilor, invocând "fraudarea" semnăturilor necesare înscrierii în competiţie a candidaţilor şi "barierele" impuse în dauna unei "competiţii libere".

 

"Alegerile locale care au început cu indicii puternice de fraudă trebuie amânate. În Franţa, nu trebuie nicio semnătură ca să candidezi la alegerile locale. Pentru Primăria Londrei trebuie 330 de semnături, pentru cea din Berlin trebuie 250 de semnături. Ieşim şi noi din ţarcul în care ne ţin PSD şi PNL? Fraudarea semnăturilor şi schimbarea barierelor pentru o competiţie liberă obligă Guvernul să amâne alegerile", afirmă Macovei, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

 

În opinia europarlamentarului, pentru amânarea alegerilor ar fi suficientă o hotărâre de guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.