Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR se dezintegrează: O filială județeană a trecut la PNL

UNPR

Aproape toată organizaţia UNPR Dâmboviţa a trecut la PNL, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al formaţiunii liberale, Sorin Davidescu. Cu această ocazie, fostul lider al UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, a preluat funcţia de copreşedinte al PNL Dâmboviţa.

''Noul copreşedinte este domnul Dumitru Miculescu. A format o echipă cu domnul deputat Iulian Vladu. Dumnealui nu a venit singur, ci a venit însoţit de un efectiv chiar impresionant, de aceea am şi spus că este vorba de o întărire a PNL Dâmboviţa. Aş estima că 80-90% din vechea organizaţie a UNPR Dâmboviţa, practic, a intrat în PNL. Nu aş putea estima câţi noi membri au venit'', a declarat Davidescu.

Citește și: Asta e ultima poză cu Mircea Albulescu în viață / FOTO

Dumitru Miculescu l-a înlocuit în funcţia de copreşedinte al PNL Dâmboviţa pe Ludovic Orban, candidatul liberal la Primăria Bucureşti.

Reprezentanţii liberalilor dâmboviţeni sunt de părere că, prin venirea foştilor membri UNPR, organizaţia s-a întărit şi are şanse să obţină un scor foarte bun la alegerile locale.

Citește și: Gigi Becali e băgat în trepidații de Daniela Crudu

''În mod realist cred că orice partid ar trebui să nu îşi fixeze o ţintă prea îndrăzneaţă sau ruptă de realitate. Ne dorim un scor cât mai bun şi care să împiedice PSD să formeze o majoritate confortabilă, care să îi asigure conducerea consiliului judeţean (...). Ce pot să spun e că, în urma acestei lărgiri a partidului, în teritoriu, lupta între PSD şi PNL, cum se găsesc la ora actuală, s-a echilibrat în mod sensibil. Nici PSD nu cred că mai este liniştit în privinţa unei victorii facile'', a spus purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa, Sorin Davidescu.

Acesta a precizat că în perioada imediat următoare vor fi definitivate listele de candidaţi la nivelul organizaţiei PNL Dâmboviţa şi a precizat că nu vor fi făcute schimbări în ceea ce priveşte candidatul la funcţia de primar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru, sau a celui care deschide lista la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, respectiv Dumitru Miculescu, scrie agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat 5 legi mult așteptate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.