Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din antrenorii Argentinei nu-şi face griji pentru Messi după ce a fost criticat și fluierat de suporteri

as.ro
Messi Neymar Mbappe PSG

Roberto Ayala, unul dintre antrenorii secunzi ai selecţionatei de fotbal a Argentinei, a declarat că nu-şi face griji pentru Lionel Messi, care a fost criticat şi fluierat de suporterii lui Paris Saint-Germain la meciul de duminică împotriva lui Bordeaux (3-0), scrie presa internaţională.

Venit în vară de la FC Barcelona, vedeta argentiniană are un sezon foarte complicat la PSG, pentru care a înscris doar două goluri în 18 partide de campionat. Mai mult, formaţia a fost eliminată săptămâna trecută de Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Această situaţie a stârnit mânia fanilor, care i-au fluierat pe jucători, inclusiv pe Messi, în timpul întâlnirii cu Bordeaux, informează Agerpres.

Roberto Ayala, fost fundaş al naţionalei Argentinei, acum membru al staff-ului tehnic al acesteia, a afirmat pentru Radio La Red că Messi se simte bine când este chemat la echipa albiceleste.

Messi "devine altul când vine la echipa naţională", a spus Ayala. "Cred că aici se relaxează. S-a creat un grup foarte frumos. Ei se bucură. Antrenamentele se desfăşoară aşa cum ne dorim. Este uşor fiindcă ei ne uşurează sarcina. Nimeni nu este prost dispus. Întotdeauna ei doresc să fie aici", a adăugat el.

"Pentru mulţi, el este idolul şi este aparte. Vrea să fie tratat ca unul dintre ceilalţi. (...) Eu îl văd ca pe un lider, nu doar pe teren, ci şi cu mici gesturi pe care le vezi. Asta înseamnă foarte mult pentru noi", a mai spus Ayala.

Atacantul care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Venezuela (25 martie) şi Ecuador (29 martie) din preliminariile Cupei Mondiale 2022, competiţie pentru care Argentina este deja calificată.

Potrivit presei spaniolă, Messi vrea să revină la FC Barcelona, singura echipă de club la care a jucat înainte de a semna cu PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.