Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din apropiații lui Putin a murit din cauza unor lovituri la cap

0940206108714

Mihail Lesin, fostul ministru pentru presă din Rusia, a decedat anul trecut în noiembrie,  într-un hotel din Washington, din cauza unor lovituri în jurul capului, au afirmat legiștii americani, după ce presa din Rusia a relatat că acesta murise din cauza unui stop cardiac.

Lesin fusese un apropiat al lui Vladimir Putin și se mutase în Statele Unite în anul 2014, susținând că a făcut acest lucru pentru a fi mai aproape de fiul său care locuia la Hollywood. Maniera în care fostul oficial a murit rămâne necunoscută, polițiștii americani refuzând să claseze moartea acestuia drept crimă, declarând totuși că cercetările vor continua. De asemenea, nici medicii legiști nu au explicat de ce cauza morții a fost stabilită abia în această perioadă, la patru luni de la petrecerea tragicului eveniment.

Fostul oficial rus se afla în atenția FBI pentru posibile fapte de spălare de bani, informează NY Post.

„Mihail Lesin a fost ministru al Presei în perioada 1999-2004, iar mai apoi a fost numit consilier al preşedintelui rus pentru relaţiile cu mass-media, rezistând  în post până în 2009. El a avut o contribuţie importantă în cenzurarea presei, eliminarea vocilor critice şi aducerea instituţiilor de presă sub controlul ideologiei promovate de Kremlin. De asemenea, Lesin a avut ideea lansării postului de televiziune Russia Today, care transmite în mai multe limbi străine materiale aprobate de Kremlin”, potrivit News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.