Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din bărbații implicați în ASASINATUL din Vrancea a fost ELIBERAT în baza recursului compensatoriu

houstonchronicle.com
extradare catuse

Unul dintre suspecţii în cazul asasinării proprietarului unei case de schimb valutar din judeţul Vrancea a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. El fusese condamnat în 2017 la închisoare, pentru trafic şi consum ilicit de droguri, informează Mediafax.

Citește și: Avertizare de tip NOWCASTING - Mai multe zone, sub cod portocaliu de viscol și cod galben de vânt

Vrânceanul are 33 de ani şi este unul dintre cei trei bărbaţi reţinuţi luni în Vama Nădlac, în dosarul omorului de la Slobozia Ciorăşti, judeţul Vrancea.

În 2017, el a primit de la judecătorii Tribunalului Galaţi o pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare pentru trafic şi consum ilicit de droguri. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Focşani, de unde a reuşit să iasă în iulie 2018, fiind eliberat în baza recursului compensatoriu.

El a fost pus în libertate cu mai mult de un an înainte de termenul de ispăşire a pedepsei, stabilit de judecătorii gălăţeni la data de 29 septembrie 2019.

Citește și: Dacian Cioloș vrea modificarea Constituției. Schimbări MAJORE în justiție anunțate dacă o să câștige alegerile

Presupuşii criminali ai omului de afaceri găsit împuşcat în maşină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost reţinuţi luni pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei, printre care se află şi bărbatul eliberat în baza recursului compensatoriu, au fost prinşi luni de către poliţiştii de frontieră la Nădlac, în judeţul Arad, în timp ce încercau să iasă din ţară.

Citește și: Carmen Dan îi atacă pe magistrații care protestează: 'Este prima categorie care încalcă legea. Nu este un lucru de apreciat'

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor. Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de poliţiştii din Vrancea, pe marginea Drumului Judeţean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti, împuşcat în propria maşină. Surse din Poliţie declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.