Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din cei mai buni ginecologi din România a murit subit în timpul gărzii

stiripesurse.ro
medicina muncii consultare

Unul din cei mai buni ginecologi din România a murit subit în timpul gărzii

Ginecologul ieşean Carmina Schaas a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 5 spre 6 mai, în timp ce era de gardă. Potrivit primelor informații, se pregătea să asiste o gravidă la naştere.

Unul dintre cei mai apreciaţi ginecologi ieşeni, dr. Carmina Schaas, a murit subit în timpul gărzii,  la doar 58 de ani. În timpul gărzii din noaptea de 5 spre 6 mai, în timp ce se pregătea să asiste la o naștere la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, dr. Carmina Schaas,  a început să se simtă rău și s-ar fi prăbușit în fața colegilor săi, relatează Adevarul.

Din primele informaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor de prim ajutor, însa nu au mai putut să o resusciteze, fiind constatat decesul.

„Colectivul din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sfânta Maria» Iaşi este alături de Călin Schaas în aceste momente grele prilejuite de pierderea fulgerătoare a soţiei, Dr. Carmina Schaas, un medic şi un om deosebit! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate!”, transmit reprezentanții Spitalului pentru Copii „Sf. Maria” din Iași.

Carmina Schaas este sef serviciu tehnic in cadrul Spitalului pentru Copii „Sfanta Maria” Iași.

Carmina Schaas era medic primar obstetrică-ginecologie la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, dar activa şi ca asistent universitar doctor Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Apropiații spun că medicul nu era cunoscut ca având probleme cardiace, cu atât mai mare fiind în momentul de faţă şocul printre colegi. Imediat după anunţul decesului său, mesajele de condoleanţe a sute de ieşeni au început să curgă pe reţelele de socializare.

„Un medic excepțional, m-a ajutat sa-mi aduc pe lume primul meu copil (având probleme pe sarcina). A avut grija să nu pierd sarcina, deși era să pățesc acest lucru de două ori. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, scrie, online, Cătălina Ipati - Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.