Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre apărătorii lui Ponta, numit într-o funcție cheie: L-a ajutat pe fostul premier în 2012

victor ponta dna

Numire spectaculoasă într-unul dintre forurile cheie. Unul dintre oamenii care l-au apărat pe Victor Ponta în 2012 a fost numit șef la Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare.

Ioan Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a fost numit președinte ale acestei comisii. CNATDCU a fost prima instituție care l-a acuzat pe Ponta că și-a plagiat teza de doctorat. După acest scandal, ministrul de atunci, Liviu Pop a reorganizat instituția. Pop nu a făcut front comun alături de colegii lui și a spus că reorganizarea "era absolut necesara". Și astazi CNATDCU are un rol important in analizarea plagiatelor din doctorate.

Citește și: Un fost candidat al lui MRU la europarlamentare, prins în flagrant de oamenii legii

"Propunerea a venit din partea Academiei Romane si a fost votata, in unanimitate, de catre membrii Consiliului General al CNATDCU. Din acest Consiliu fac parte reprezentanti ai institutiilor de invatamant superior din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Timisoara, Sibiu, Ploiesti si Tirgu Mures, precum si de la Academia Romana", se arata in comunicatul institutiei de invatamant superior.

Vezi și: Iohannis, ironizat în ultimul hal: 'Nu a spus nimic. Face ca Băsescu'

Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB spune că: "alegerea mea in functia de presedinte al CNATDCU reprezinta o continuare a asumarii unor responsabilitati in spatiul public. Intreaga mea activitate profesionala, fie ca am predat istorie unor minti tinere, fie ca am condus cea mai mare universitate din Romania, s-a bazat pe asumarea deplina a rolului pe care l-am avut. Am incercat sa ma pun, cu onoare si demnitate, in slujba oamenilor", anunță hotnews.

Vezi și: Monica Niculescu, victorie de răsunet la Doha: Pe cine a învins românca

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.