Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre atacatorii din Paris vorbeşte: Ce a spus după atentate

atentat Paris

Unul dintre atacatorii terorişti din Paris vorbeşte pentru prima dată de la atentate. Salah Abdeslam, 26, este cel care ar fi făcut o mărturisire șocantă la trei zile după atentatele care au ucis 129 de persoane. După câte se pare, s-a confesat unui prieten care l-a ajutat să se ascundă în Bruxelles.

Zvonurile spun că teroristul fuge nu doar de autorități, ci și de membrii grupării ISIS. Anchetatorii francezi cred că din cauza panicii, Salah Abdeslam s-a abătut de la planul inițial și nu s-a sinucis, scrie thesun.co.uk.

Citeşte şi: Se anunţă un nou dosar greu în România

Amicul lui Salah ar fi povestit: „Ne-am întâlnit marți, dar nu am discutat prea mult. Mi-a spus că au mers prea departe și că era copleșit de cele întâmplate, dar că nu poate să se predea din cauza consecințelor pe care le va suporta familia. De asemenea, se teme de represaliile din partea Statului Islamic.”

Mohamed Abdeslam, unul din frații lui Salah, a fost arestat pentru atentate, dar ulterior a fost eliberat. A apărut la TV, îndemnându-l pe fratele lui să se predea. Ibrahim, cel de-al treilea frate, s-a aruncat în aer în fața cafenelei Comptoir Voltaire, rănind trei persoane. Toate aceste relatări șocante vin din partea lui Mohamed Khouled, persoană suspectată că ar fi realizat bombele utilizate la Paris.

Citeşte şi: A apărut înregistrarea cu momentul MORŢII din Bataclan / VIDEO CUTREMURĂTOR

Khouled, în vârstă de 19 ani, s-a predat polițiștilor din Lille, după ce în locuința lui au fost găsite materiale explozive C4. Poliţia încă îl caută pe Salah Abdeslam care se bănuieşte că umbă deghizat.

Citeşte şi: Consilierul lui Sorin Oprescu a fost condamnat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.