Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai căutaţi români se relaxează în Iordania: 'E cald, e bine, Raiul pe Pământ'

spion structuri servicii

Unul dintre cei mai căutaţi Români se ascunde de ani buni în Iordania, ţară care nu are acord de extrădare cu România, spune că nu are de gând să se mai întoarcă în ţară şi regretă că nu s-a născut musulman.

Romeo Ursu, zis Boenică, a fost condamnat într-un dosar care privea o grupare de escroci imobiliari, însă nu a fost arestat pentru că a plecat din ţară. "Ce era să fac, să stau să mă arunce în puşcărie? Normal că am fugit, sunt nevinovat şi voi demonstra asta într-un final", spune acesta.

Boenică spune că nu i-a fost deloc greu să fugă din România şi să ajungă în Iordania, acolo unde se află în prezent. "Aici e viaţă frumoasă, e cald, e bine. Raiul pe pământ. E sanatoriu, numai un nebun s-ar întoarce în România. Eu m-am decis, rămân în Iordania, sunt cu familia, chiar îmi este bine. Mai ales că nu există acord de extrădare. Aş fi vrut să mă nasc musulman, aici oamenii sunt cu totul altfel. Te respectă şi nu-şi bat joc de ţine. Eu în ţară n-am avut parte de aşa ceva", a declarat Romeo Ursu pentru cancan.ro.

Romeo Ursu a fost ridicat de poliţişti în 2008 într-un dosar care privea o grupare de escroci imobiliari, însă a dispărut din clădirea tribunalului care trebuia să-i elibereze mandatul de arestare, după ce ordonanţă de reţinere a expirat. A plecat la scurt timp din România, iar pe numele lui a fost emis un mandat de arestare în lipsa pentru înşelăciune. Boenică a mai fost acuzat de procurori că ar fi făcut parte şi dintr-o reţea de falsificatori de carduri care ar fi creat un prejudiciu de 2 milioane de euro, însă bărbatul neagă şi această acuzaţie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.