Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai controversați afaceriști din România a condamnat la 16 ani şi şase luni de închisoare

ingerii galbeni

Patronul firmei de ridicări auto din Timişoara, Răzvan Sorin Nedelcu, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la 16 ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara l-au condamnat, vineri, pe Răzvan Sorin Nedelcu, patron al firmei de tractări auto, Îngerii Galbeni din Timişoara, la 16 ani şi şase luni de închisoare.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

Pentru participaţie improprie la şantaj în formă continuată (16 acte materiale), Nedelcu a fost condamnat la 6 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi. Apoi, a fost găsit vinovat pentru loviri şi alte violenţe pentru care a primit un an de închisoare.

După ce magistraţii au decis contopirea şi descontopirea unor pedepse, patronului de la Îngerii Galbeni i-a fost aplicată în final pedeapsa de 16 ani şi 6 luni de închisoare, cu executare şi interzicerea unor drepturi.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au condamnat-o şi pe Delia Florica Nedelcu, soţia lui Răzvan Sorin Nedelcu şi administrator la Îngerii Galbeni, la 3 ani de închisoare pentru participaţie improprie la şantaj (16 acte materiale), aceasta urmând să îşi ispăşească pedeapsa sub supraveghere într-un termen de 4 ani.

Ea a mai fost condamnată la plata unor amenzi penale de 120.000 de lei, ca administrator al firmei Îngerii Galbeni, şi 72.000 de lei ca administrator al SC Banat Tractări SRL.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

Cei doi vor trebui să plătească în solidar diferite sume de bani timişorenilor cărora le-au blocat ilegal roţile maşinilor şi le-au sechestrat autoturismelor, între 888 de lei şi 4000 de euro.

La toate acestea s-au adăugat cheltuieli judiciare de 10.000 de lei, scrie news.ro.

În luna octombrie a anului trecut, Răzvan Sorin Nedelcu fusese condamnat la 12 ani de închisoare cu executare pentru viol şi corupere sexuală.

Citește și: Izbucnire la adresa lui Klaus Iohannis! Lia Olguța Vasilescu reacționează .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.