Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai controversați scriitori dezvăluie că a vrut 'să scape de homosexualitatea sa' cu ajutorul unei exorcizări

Scriitorul Marlon James a mărturisit că a vrut cu disperare "să scape de homosexualitatea sa" cu ajutorul unei exorcizări, informează Press Association.

Scriitorul jamaican, câştigător al Premiului Man Booker în 2015, a povestit că a trecut printr-o încercare "extremă" din dorinţa de a-şi schimba sexualitatea, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ieșire de ultim moment a lui Florin Călinescu! Vedeta PRO TV râde de Liviu Dragnea

James, devenit faimos odată cu cel de-al treilea roman al său, "A Brief History Of Seven Killings", a spus că în tinereţe, nefiind sigur de propria sa sexualitate, a fost dispus să se supună unui ritual extrem de sever pentru a se integra în societatea jamaicană.

Invitat la emisiunea Desert Island Discs, de pe BBC Radio 4, James a explicat că problemele sale s-au rezolvat în cele din urmă atunci când a decis să renunţe la religie, nu la sexualitatea sa.

Citește și: Guvernul a semnat! Un gigant american anunță o nouă afacere între Armata Română și cea a SUA! Tehnologie de ultimă oră

Romancierul a mărturisit că s-a îmbolnăvit de mai multe ori în timpul unei exorcizări în biserica de care aparţinea, la care apelase în speranţa că îl va schimba.

Potrivit scriitorului, plecarea în Statele Unite i-a permis să scrie mai liber despre sexualitatea sa, despre care nu a vorbit mulţi ani.

Citește și: Antena 1 a demolat PRO TV-ul! Lovitura pe care a dat-o televiziunea din trustul Intact .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.