Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre supravieţuitorii tragediei de la Colectiv, audiat la DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
MARIAN LEUSTEAN Inquam Photos / Octav Ganea

Marian Leuşteanu, unul dintre supravieţuitorii tragediei de la Colectiv, a fost audiat luni de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi s-a constituit parte civilă în dosar. 

"M-au chemat procurorii ca să dau declaraţii în cazul Colectiv, cum s-a întâmplat şi dacă ne constituim ca parte civilă în proces. (...) Pentru mine, prietenii nu îi poţi cumpăra în bani. Am pierdut doi de la masă de la mine plus mulţi alţii. Eu am scăpat, am stat cinci săptămâni internat la Bagdasar-Arseni, am fost tratat foarte bine de personalul respectiv şi le mulţumesc încă o dată doctorilor, asistentelor şi tuturor oamenilor care au avut grijă de noi acolo", a declarat Marian Leuşteanu, transmite agerpres.ro.

Vezi și: Șeful Comitetului Olimpic și-a dat DEMISIA

El şi-a exprimat speranţa că justiţia îşi va face treaba în acest caz. 

"Dacă justiţia nu va găsi vinovaţi în acest caz foarte clar, cu 64 de morţi, înseamnă că trebuie să plecăm repede din ţara asta pentru că nu mai avem nicio şansă. Din această cauză, eu cred că justiţia îşi va face treaba foarte bine, exemplar, pentru că este momentul să ne trezim la realitate, pentru că nu putem să uităm aşa ceva, pentru că, dacă trecem cu vederea acest lucru, se va întâmpla din nou şi vor cădea din nou alte vieţi secerate", a mai spus acesta.

Vezi și: Se negociază un TRANSFER de PROPORȚII? Președintele PRU, întâlnire cu Sebastian Ghiță

El şi-a amintit de acele momente în care oamenii veneau să ajute la spital răniţii de la Colectiv. "Veneau cu apă minerală studenţii, din banii lor, la noi la spital. Mie mi s-a părut extraordinar. Era o România a ajutorului, a oamenilor care veneau aproape de noi şi ne susţineau moral şi fizic. (...) Nu ştiu cine va fi găsit vinovat, cum va fi vinovat, cum va plăti, dar cel mai important lucru pentru mine, pentru mulţi oameni care sunt cu probleme sau care şi-au pierdut copiii, foarte important este ca acest lucru să nu se mai repete niciodată", a afirmat Leuşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.