Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre tinerii dispăruţi joi seară în lacul Razelm din judeţul Tulcea a fost găsit de localnici pe mal

dcnews.ro
isu smurd 112

Unul dintre tinerii dispăruţi joi seară în lacul Razelm din judeţul Tulcea a fost găsit de localnici pe mal, iar pompierii au reluat căutările pentru cea de-a doua persoană dată dispărută.

“În această dimineaţă, trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 24 de ani a fost găsit de către localnici, pe malul lacului Razelm, în dreptul localităţii Colina. Totodată, s-au reluat căutările persoanei minore, în vârstă de 16 ani, dispărute pe lacul Razelm, în apropiere de insula Popina”, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.
Ei au precizat că pentru misiunea de căutare - salvare, la faţa locului se află subofiţeri din cadrul Detaşamentului Tulcea, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o ambarcaţiune SAR, o ambarcaţiune RIB, forţe din cadrul Poliţiei de Frontieră, Poliţiei Locale şi mai mulţi localnici cu ambarcaţiuni proprii.

SMURD a anunțat că un adult şi un minor ar fi dispărut pe lacul Razelm

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat vineri, că joi seară, au fost sesizaţi prin apel la 112 că un adult şi un minor ar fi dispărut pe lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina, iar în zonă s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului Tulcea, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o ambarcaţiune SAR, o ambarcaţiune RIB şi o ambulanţă SMURD, împreună cu forţe din cadrul Poliţiei de Frontieră şi Poliţiei Locale.
Echipele de intervenţie au căutat cele două persoane atât pe mal, cât şi în apă. În jurul orei 02.30, operaţiunea de căutare-salvare a fost oprită din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, fiind reluată vineri dimineaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.