Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / 3 morți și 19 răniți într-un accident grav, pe DN2. Planul ROȘU a fost activat - FOTO

www.digi24.ro
accident Sindrilita

UPDATE 5

La fața locului s-a deplasat o echipă mixtă formată din polițiști ai Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Ilfov, precum și specialiști criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.

 

UPDATE 4

Persoanele rănite în urma accidentului petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN 2 sunt transportate la spital, până în prezent fiind duse 12 victime, au anunţat oficiali ai ISU Bucureşti.

Alte trei victime sunt în evaluare medicală, urmând să se hotărască dacă se impune sau nu transportarea la o unitate spitalicească. Cele trei persoane decedate sunt două femei şi un bărbat.

Potrivit ISU Bucureşti, şase persoane au fost duse la spital de către maşinile SABIF, fiind distribuite două la spitalul Sf. Ioan, două la spitalul Floreasca, două la Pantelimon.

Alte două persoane au fost duse cu maşinile SAJ Ialomiţa la Floreasca, trei cu SMURD (două la Floreasca şi una la spitalul Elias) şi o persoană este transportată tot la Floreasca de maşina medicului de urgenţă de la Floreasca.

Cercetările au arătat că în autoturism a fost doar şoferul, iar în microbuz erau 17 persoane, anunță Agerpres.

 

UPDATE 3

Două dintre persoanele decedate sunt din microbuz, iar cea de-a treia, din autoturism. Majoritatea răniților au început deja să ajungă la spitalele din București.

În acest moment, traficul între Afumați și Urziceni este blocat. Vizibilitatea în zona era redusă din cauza ceții, anunță News.ro.

 

UPDATE 2

O parte dintre victime vor fi aduse la spitalul Floreasca din Capitală. Elicopterul SMURD nu se poate ridica din cauza ceții.

 

UPDATE 1

Conform primelor informații, autoturismul ar fi pătruns pe contrasens pentru a încerca o depășire și s-a izbit frontal de microbuz.. Cel mai probabil, microbuzul făcea o cursă regulată din București și trecea prin localitatea Șindrilița.

 

Accident teribil produs sâmbătă dimineața pe DN 2 s-a soldat cu 3 morți și nu mai puțin de 18 răniți! Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit la Sindrilita, la aproximativ 2o de kilomteri de Bucuresti. ISU Bucuresti Ilfov a trimis la fata locului detasamentul special de salvatori, 4 ambulante SMURD, 1 echipaj de descarcerare, o autospeciala de stingere si o alta pentru transport victime multiple.

Citește și: Vești TERIBILE pentru bucureșteni: Se oprește căldura și apa caldă. Care sunt zonele vizate

"Au intervenit 4 echipaje de prim ajutor, un echipa de terapie intensivă SMURD de la București, plus încă o echipă de medici de la Urziceni. Planul roșu a fost activat deja!", a anunțat Raed Arafat, în direct la Digi 24.

Traficul în zonă a fost complet blocat.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.