Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Accident grav în Capitală: Un bărbat, prins sub tramvai, în zona Obor - FOTO

ISU Bucuresti
accident Obor

Un accident rutier grav s-a produs în această după-amiază, în zona Obor. Circulaţia tramvaielor liniei 21 este blocată pe ambele sensuri, după ce unui bărbat i s-a făcut rău şi a căzut pe şinele de tramvai.

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare şi va fi transportat la Spitalul Floreasca. Acesta prezintă numeroase contuzii pe întreaga suprafaţă a corpului.
La faţa locului au acţionat 2 autospeciale SMURD, dar şi o  autospecială de la Detaşamentul Obor, ei fiind şi cei care au ridicat partea frontală a tramvaiului, pentru extragerea victimei.
*
Conform reprezentanţilor ISU, echipajele medicale aflate la faţa locului fac manevre de resuscitare a bărbatului, găsit în stare foarte gravă.

content-image

sursa foto: ISU Bucureşti

Conform purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, căruia i s-a făcut rău şi a cazut în faţa tramvaiului, la Pasajul Obor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spun că bărbatul a fost prins sub tramvai, fiind scos de către echipajele de pompieri, iar la această oră se încearcă resuscitarea acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.