Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE VIDEO - Patru morți în urma accidentului TERIBIL din Dâmbovicioara: Cod ROȘU de intervenție

breaking news stiripesurse.ro

Cod roșu de intervenție! Un camion mlitar s-a răsturnat în urmă cu câteva minute într-o râpă în comuna argeșeană Dâmbovicioara. Conform primelor informații se pare că aproximativ 20 de persoane ar fi încarcerate! Mai multe autospeciale se îndreaptă spre locul tragediei. A fost instituit planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise echipaje de la ISU Argeş şi ISU Braşov.

Primele imagini de la locul tragediei: Veşti ÎNGROZITOARE despre starea victimelor

UPDATE Conform unor surse ale Antenei 3, se pare că încă două persoane au decedat, iar numărul deceselor a ajuns la trei.

UPDATE: Autocamionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș. Conform procedurilor legale, a fost sesizat Parchetul Militar. Din ordinul șefului Statului Major General, a fost instituită o comisie de cercetare administrativă care va investiga circumstanțele producerii incidentului.

Potrivit MApN, din informațiile primite până acum, trei militari aflați în cabina autocamionului au rămas încarcerați, echipele de intervenție fac eforturi pentru eliberarea lor. Ceilalți zece militari, care se aflau în spatele camionului, au fost evacuați și le se acordă îngrijiri la fața locului, urmând a fi transportați de urgență la cele mai apropiate spitale. Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, secretarul de stat Mircea Dușa și generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, se află în deplasare către locul accidentului.

UPDATE: Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulație joi, în jurul orei 21, în județul Argeș, în acest caz fiind sesizat Parchetul Militar, precizează MApN.

UPDATE: Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a declarat că militarii sunt de la Vânătorii de Munte din Câmpulung şi veneau dintr-o misiune (Batalionul de vânători de munte de la Câmpulung Muscel).

UPDATE Noul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, se află în drum spre Dâmbovicioara.

UPDATE Sunt cel puţin 4 morţi, din primele informaţii! Camionul s-a prăbuşit într-o prăpastie de 40 de metri, într-o zonă foarte greu accesibilă, la faţa locului fiind chemaţi şi salvamontiştii. Circulaţia în culoarul Rucăr - Bran este blocată. Vehiculul era întrun convoi în care mai erau încă trei camioane şi o mașină ARO, care se întorceau de la un exerciţiu.

UPDATE: Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat la Antena 3 că în camion se aflau 18 militari. "Pot să spun că apelul a fost dat la 21,37''

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.