Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Schimb de focuri într-un mare magazin din SUA: un polițist și mai multe persoane au murit/ VIDEO

www.reuters.com
militari SUA

Mai multe persoane, printre care un poliţist, şi-au pierdut viaţa într-un schimb de focuri luni după-amiază într-un supermarket din oraşul american Boulder, statul Colorado, a anunţat poliţia, notează AFP.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

"Mai multe persoane au fost ucise în acest incident", a declarat Kerry Yamaguchi, comandantul poliţiei din acest oraş aflat la poalele Munţilor Stâncoşi, care a refuzat să dea numărul exact de decese până în prezent, informează Agerpres.

"Cu regret anunţ că printre acestea se află un poliţist din oraşul Boulder", a spus el în timpul unui scurt briefing de presă.

Citând un raport dat de surse din cadrul poliţiei, media americane au raportat şase decese în total, printre care un membru al forţelor de ordine.

În cursul după-amiezii, guvernatorul de Colorado şi primarul din Boulder au vorbit despre o "tragedie", reacţionând pe Twitter.

"Comunitatea noastră îşi va plânge în curând pierderile", a scris primarul Sam Weaver.

Întrebat despre posibili răniţi, Kerry Yamaguchi a indicat că "singurul rănit despre care avem cunoştinţă este suspectul".

Imagini difuzate în direct în cursul vastei operaţiuni a poliţiei în jurul supermagazinului King Soopers au arătat cel puţin o persoană, un bărbat alb doar în pantaloni scurţi de sport, pe cale de a fi escortat de poliţişti în afara magazinului, cu mâinile încătuşate la spate şi aparent uşor rănit la picior, cu urme de sânge.

Preşedintele Joe Biden a fost informat despre schimbul de focuri, a indicat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.