Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Şeful Poliţiei, Bogdan Despescu, întâlnire de ULTIM MOMENT la Guvern. Ce a discutat cu premierul Tudose

ziarulincomod.ro
Bogdan Despescu - şef Poliţia Română

UPDATE:

Întâlnirea dintre premierul Mihai Tudose şi chestorul Bogdan Despescu a durat câteva minute, şeful Poliţiei părăsind Palatul Victoria în urmă cu scurt timp. Potrivit România TV, discuţia celor doi a fost scurtă pentru că şeful Executivului este aşteptat la MAPN. Tudose va participa acolo la semnarea contractului dintre Ministerul Apărării Naționale și General Dynamics pentru achiziționarea a 227 transportoare blindate Piranha V

*

Şeful Poliţiei, Bogdan Despescu, a ajuns în urmă cu scurt timp la Palatul Victoria, unde are o întâlnire cu premierul Mihai Tudose. Potrivit Antena 3, Despescu ar fi venit să discute cu prim-ministrul despre raportul pe care acesta i l-a solicitat la începutul săptămânii.

Am avut o discuție cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul, care înțeleg că a fost gata abia azi de dimineață. Am înțeles pe surse că noua propunere și-a declinat intenția de a prelua funcția și l-am rugat pe domnul Despescu să-mi prezinte un raport despre măsurile care s-au luat în această săptămână pentru remedierea situației. Ceea ce totuși trebuie remarcat este că, totuși, acel făptaș a fost prins în nouă zile. Este o notă foarte bună pentru Poliție. De ce nu s-au luat și alte măsuri, sau unde lucrurile au scârțâit, repet, are o săptămână domnul Despescu să-mi prezinte concluziile.”, a spus Tudose, la începutul ședinței de Guvern de miercuri.

Reamintim faptul că ministrul de Interne, Carmen Dan a anunțat că a dispus trimiterea corpului de control al ministrului la IGP, pentru că „o instituție implicată în evenimente nu se poate verifica singură”, așa cum a solicitat premierul.

"Am trimis Corpul de Control al ministrului la Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru a verifica respectarea procedurilor administrative de raportare a evenimentului, dar şi aspecte care privesc gestionarea evenimentului de agresiune sexuală comis în 10 decembrie în Sectorul 5 al Capitalei şi înregistrat la Secţia 18", a declarat ministrul Afacerilor Interne. Ea a precizat că, potrivit fişei de eveniment, autorul era indicat ca fiind agentul Stan Eugen din cadrul Brigăzii de Poliţiei Rutieră Bucureşti. "Pentru a mă asigura că raportul domnului Despescu ce îl va prezenta domnului premier va fi unul obiectiv, am decis această verificare", a subliniat Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.